Romantisch Weekendje Weg

  • Wij helpen jou om een leuk en romantisch weekendje te plannen!
Barcelona

Barcelona is één van de grootste steden in Spanje en leent zich uitstekend voor een romantisch weekendje weg. De stad is niet alleen populair onder stelletjes, die volop van de romantiek willen genieten, want jaarlijks bezoeken vele anderen deze culturele metropool. Barcelona is ook zo veelzijdig, dat er voor een ieder wat wils te vinden en te beleven is.

De bruisende en gezellige stad ligt aan de Middellandse Zee. Dat betekent dat je tijdens het romantische weekendje weg met mooi weer ook nog eens naar het strand kunt gaan. Het klimaat is mediterraan en dat zorgt voor lange hete zomers en milde winters.

Ben je een liefhebber van kunst, cultuur, winkelen of uitgaan? Of van allemaal? Dan ben je in Barcelona altijd op je plek, want hier vind je niet alleen vele musea, maar ook beroemde architectonische hoogstandjes van Gaudi. Winkelen kan er in excentrieke wijkjes vol met winkels, maar ook in één van de chique winkelstraten, waar exclusieve merkkleding wordt verkocht.

Tijdens je romantische weekendje weg kun je elke avond weer ergens anders terecht. Op het gebied van uit eten gaan en uitgaan zijn er zoveel mogelijkheden dat je echt de goede keuze moet maken. In het district Exaimple is er een groot aanbod van exclusieve restaurants.

Plattegrond Barcelona