Romantisch Weekendje Weg

  • Wij helpen jou om een leuk en romantisch weekendje te plannen!
Londen

Londen is de hoofdstad van Engeland en biedt veelzijdige mogelijkheden voor een romantisch weekendje weg. Je komt terecht in een wereldstad, maar er zijn in Londen talloze leuke plekjes, waar de romantiek overal voelbaar is.

De rivier de Theems deelt Londen van west naar oost doormidden en kent een aantal beroemde bouwwerken, die over en langs de rivier gelegen zijn, zoals de Tower Bridge en de klokkentoren Big Ben.

Je kunt je tijdens het romantisch weekendje weg prima vermaken met je geliefde door bezienswaardigheden te bezichtigen of een musical bij te wonen in één van de theaters. Zelfs parken en tuinen vind je in de altijd levendige stad Londen. In de avond kun je in sfeervolle restaurants van een heerlijk diner genieten om daarna in een typisch Engelse pub of in een chique nachtclub de dag af te sluiten.

Londen biedt eindeloze mogelijkheden voor vermaak en plezier en je kunt er bovendien ook nog eens naar hartenlust winkelen. Er zijn prachtige grote warenhuizen, zoals Marks & Spencer en Harrods, maar het is net zo leuk om in een speciaalzaakje rond te snuffelen.

Tijdens je romantische weekendje weg kun je de dag invullen met het bezichtigen van bezienswaardigheden, winkelen, uitgaan of andere romantische activiteiten ondernemen.

Plattegrond Londen